Privacy Policy

Cookies

Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) functionele cookies om de website te laten functioneren en Analytics cookies (bezoekers blijven anoniem) die helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Bots Electronics of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website activiteit en internetgebruik.
Cookies uitzetten
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.
Bots Electronics is verantwoordelijk voor het verwerken van persoonsgegevens op deze website. Hierin staat weergeven welke gegevens er gebruikt worden en waarom. Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Bots Electronics.
Bots Electronics is sinds 1980 actief als professionele, exclusieve landenimporteur en distributeur voor de Benelux. Wij leveren niet aan particulieren.
Ons gebruik van verzamelde gegevens
Gebruik van onze diensten
Bots Electronics verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Uw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden.
Om klant te worden moet u zich eerst registreren.Na registratie bewaren wij via de door u gekozen gebruikersnaam de door u opgegeven persoonsgegevens.
Wij gebruiken de volgende gegevens:
NAW gegevens
Telefoonnummer
Email adres
Kvk inschrijvingsnummer
Beveiliging
Er worden van persoonsgegevens nooit fysieke kopieen gemaakt.
De website van Bots Electronics heeft een SSL certificaat, deze biedt bezoekers van onze website maximale veiligheid en voorkomt dat privacygevoelige informatie van bijvoorbeeld een bestelling terecht komt bij derden. U herkent de SSL beveiliging aan het groene slotje voor de url.
Wanneer u een e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Deze gegevens kunnen bewaard blijven tot het moment dat u zich afmeld/uitschrijft. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en op verzoeken te antwoorden. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers.
De gegevens die Bots Electronics ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v.
Vimexx BV – de website en back-ups hosting.
Protagonist BV – e-mail hosting.
Transsmart Platform – adresgegevens voor het verzenden van bestellingen.
De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan uw persoonlijke gegevens. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.
Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.
Derden
De informatie wordt niet met derden gedeeld met uitzondering van webapplicaties welke wij gebruiken ten behoeve van onze webwinkel. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden ten behoeve van het doel van de betreffende applicatie en zullen niet verder verspreid worden.
Rechten
Persoonsgegevens zijn altijd door u op te vragen, zijn gegevens fout doorgegeven, veranderd of door ons fout verwerkt, dan passen wij dit voor u aan.
Op uw verzoek zullen wij altijd uw gegevens overdragen aan een andere partij.
Keuzes voor persoonsgegevens:
Wij bieden alle klanten de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van persoonlijke informatie die eerder aan ons zijn verstrekt. Of u stuurt een Email naar Info@Botselec.nl en wij dragen zorg hiervoor.
Aanpassen/uitschrijven diensten 
Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u uit te schrijven.
Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring.Wij controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen.
Indien u een klacht heeft kunt u ons benaderen zodat we het kunnen oplossen. U heeft ook het recht om een klacht te melden via de Autoriteit Persoonsgegevens.
Contactgegevens:
Bots Electronics
Leenderweg. 188
5555 CJ  Valkenswaard
KvK te Eindhoven: 61889903
BTW: NL142893742B02
 
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 14-05-2018.